beloved soldiers

Wednesday, April 27, 2011

blog saya dan dia ade MALWARE virus.. T_T

adehhh.. td bler nk usha2 blog, tetbe xleh bukak.. mule la aq gelabah kan.. kenapa lah wey? plek je, xkn ade org nak hack blog kitorang lak kot? *mcm lah femes sgt.. haha! -.-

mmg blog ktorang pakai template yg same.. sbb ape? sbb aq yg gedik2 nk same2.. haha.. FYI, template yg aq pkai before ni aq amek dr thecutestblogontheblock.com
wehh! jgn klik! nnt jd mcm ni! haha..
kalau korang search bnde ni kt google, malware ni mmg dh detected pn..so, jgn gatal2 nk klik2 lg..
kalau degil jugak nk klik, sile lah.. nnt nmpk mcm ni pulak.. -.-
hehe..seronok kan??

so ini la blog aq dan dye sebelum dan selepas kejadian.. T_T
SEBELUM..

same.. kan kan kan? hee.. white stripe je, tp aq suke.. nmpk simple n nice.. but since bnde ni contains malware, aq terpakse la cari pengganti baru.. :'(

so, it was then.. and dis is NOW.. :)

okay, dh xsame lagi dh.. aq tuka ni pn si dye xtaw.. i think he don't mind.. kan awak? ^_^

fuhh.. letih gak la kan nk pilih2 layout ni.. aq ni mmg agak cerewet gak.. kalo boleh sume nk nmpk perfect n nice! haha.. template yg baru ni aq amek dr hotbliggityblog.com.. and aq pilih layout yg full-width sbb skrg ktorg pkai minima template.. kalo pkai layout yg ade column tu nmpk sgt plek kot..
hopefully tade lah lagi malware di sana sini.. jahanam laptop aq woi..

last.. ni lah yg memeranjatkan seluruh afferon and efferon neuron aq bler bukak blog aq td..

yeah.. si naimcheom punye pn aq sempat snap.. hee..

bnde ni kalo aq xtuka td mmg sume org yg view blog ktorg akn dpt warning ni.. adehh.. mst korg takot dh nk tgk blog ktorg kn? skrg dh tuka.. plz come back taw.. :)

2 comments:

apik pehe said...

apik datang nih...hehe..lame x mai

fyqabellika said...

apik! hehe.. tq tq tq.. dtg lah selalu ea.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...