beloved soldiers

Sunday, September 11, 2011

MERMAID was foundly dead!


korang percaya tak yg mermaid tu wujud? ouh, maafkan saya.. "ikan duyung" yg saya maksudkan..
tadi saje2 lah search video aneh2 kt youtube tu.. then ada related video bertajuk "kejadian nyata di pulau balambangan".. tajuk mcm xbape best, tapi rasa ingin tahu tu membuak2 lah jugak.. so, aku klik n biar dye buffering jp.. yela, kang trsekat2 lak.. aku bkn pakai unifi pon.. huhu..

haishh, xsabar lak aku nk kasi korang tengok.. moh ler layan~~


huhu.. amacam? real kan? aku xdapat bayangkan kalau dowang jumpe mermaid ni hidup2.. mesti cun gila kan? tgk jela rambut dye uh, dark brown gitu.. kau ade? aku mestilah takde.. haha..

aku ingat mermaid tu dongeng je, bile dh jumpe video ni persepsi aku terus berubah.. aku xtaw korang sume punye pandangan camne lak.. masing2 lah yer, tapi kalau aku nk percaya benda ni takpe kan? :)

p/s : PULAU BALAMBANGAN tu bukan kat indon okay.. pulau tu kat SABAH, MALAYSIA.. bangga tak korang? malaysia ade MERMAID, LONDON ade?? haha.. :D

13 comments:

momo said...

waaa..menakot kan jew rupa die..hehehe..xsalah nk percaya..sama macam kita percaya cerita hang tuah..tapi jangan ketepikan apa yang wajib dpercayai..^^

raje carl said...

haishh .. bia betik ..

H.J said...

duyung lelaki tak de ke,,?

fyqabellika said...

taw tape, momo.. mule2 ingt cter ape lah ni.. trus je forward,skali nmpk muke dye.. adehh, cuakk pn ade.. tp mcm cun gak.. ;)

fyqabellika said...

betik betik betik.. haha

fyqabellika said...

err.. H.J , awk lah jd duyung laki.. mcm de bakat je.. hihi..

Malaysia Post said...

salam minta link kan blog sy di blog anda http://malaydelima.blogspot.com/

Malaysia Post said...

terima kasih kerana follow blog saya.. harap2 blh la commet2..

fyqabellika said...

okay, sy backlink awk.. :)

yad'z said...

even dah tengok benda ni banyak kali.. still nak tengok lagi./ =)

fyqabellika said...

hihi.. yadz mst tringat2, trmimpi2 duyung nih.. walaupun dh kerepot mcm ni, nmpk mnggoda ekk? haha..

yad'z said...

hahhaha.. takde nye nak termimpi. bit scary ouh ngan rambut tuh. hehehe nape lama tak update ni. =)

narumi sakura said...

tak tau la nak percaya atau x tpi ada orang cakap ikan duyung ni memang ade dlm Al-quran sbnrnye dorng ni manusia y disumpah tapi x tau la btul ke tak..Subahanallah

http://narumiaida.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...